keskiviikko 11. maaliskuuta 2015

GTA online: Ensikosketus ryöstöihin

Eka kosketus ryöstöihin tänään.

Päätin rohkaistua ja kirjoitin konsolifin foorumilla, että jos itsekin uskaltautuisin juttelemaan tuntemattomille kun noita heistejä tekee mieli kokeilla ja olen koko päivän linjoilla jos tarvetta on. Meni alle tunti niin sain kaveripyynnön ja klo 19 jälkeen aloiteltiin vaikka siinä meni vielä hetki jotta saatiin vielä se neljäs mukaan.

Minulle varsinkin jännä paikka sillä viimeksi olen pelannut ns.sosiaalisesti silloin kun flatout: ultimate carnage tuli edelliselle boxille eli vuonna 2007. Tuon jälkeen homma jäi ja olen pelannut lähinnä randomien kanssa ilman mikrofonia tai sitten co-op settiä broidin kanssa.

Onneksi porukka oli hyvä ja hauskaa oli kunnes jenkit vissiin pääsi taas linjoille ja serverit veti kyykkyyn. Kaksi noista tyypeistä oli pelannut jo sen ihan ekan fleeca keikan joka on kahden pelaajan keikka joten aloitettiin siitä prison break keikasta.
Ekana piti mennä lentokentälle ja putsata se jengiläisistä ja pitää pilotti hengissä. Kolme tyyppiä siis oli ground tiiminä ja se yksi oli pilotti joka sitten nappaa lentokoneen ja vie sen toiselle lentokentälle.
Eka yritys epäonnistui koska porukkaa tuli enemmän kuin oletettiin. Seuraavalla kerralla minä jäin tielle singon kanssa tuhoamaan tulevat autot ja muut putsasi kenttää.
Sitten vaan lähdettiin pois ja luotettiin siihen, että pilotti ei romuta konetta laskeutuessaan.

Toisessa tehtävässä pöllittiin vankien kuljetus linja-auto. Perus simppeli keikka eli aja eteen -> ammu kuski-> varasta bussi -> kadota kytät.
Seuraavaksi porukka olisi jakautunut kahtia. Toiset kaksi hommaa poliisiauton ja sen jälkeen menee poliisiasemalle varastamaan aikataulun josta näkee koska tietty vanki siirretään ja toiset kaksi kävisi jengi alueella tekemässä jotain muuta. Nyt en muista mitä koska minulle iski ajatus katkos.

Sitä kolmatta vaihetta ei kuitenkaan koskaan tullut kun leader lensi pihalle. Eli jokaisessa keikassa tosiaan on nuo valmistelut + ryöstö. Loput pääsi vielä takaisin peliin, mutta minä en vaikka likemmäs tunnin yritin jatkuvasti ja vaikka olisin päässytkin niin veikkaan, että kaikki eivät olisi saaneet sitä seuraavaa vaihetta aloitettua.
Päätettiin huomenna kokeilla uudestaan paremmalla onnella. Kunhan leader on sama kuin viimeksi niin voidaan siis jatkaa heti siitä seuraavasta vaiheesta mihin jäätiin.

Toivottavasti tuossa nyt olisi se oma porukka jonka kanssa tulee nuo kaikki pelattua.

Näissähän on myös välivideot jossa keikan antaja selittää homman jne. Tuon keikan antaja ainakin oli sellainen kusipää, että jokainen olisi halunnut vetää sitä turpaan. Missä on mass effect tyylinen renegade vaihtoehto kun sitä tarvitsee.

Varsin hyvältä ainakin vielä vaikuttaa ja kova halu olisi päästä pelaamaan lisää. Ai niin. Oikeastaan kaikki tuon päivityksen ajoneuvot avataan näitä pelaamalla. Alussa taisi olla yksi prätkä ja yksi auto ostettavissa. Jos haluat sen kauan himoitsemasi hydra VTOL koneen niin siitä sitten vaan pelaamaan ja hintaakin tuolla kuulemma on vaivaiset 3 miljoonaa.
Muttä ei hätää sillä jos olet aivan helvetin hyvä niin rahaa on bonusten muodossa tulossa kyllä:

Jos pelaat kaikki ryöstöt järjestyksessä niin saat miljoonan.
Jos pelaat kaikki ryöstöt järjestyksessä samojen tyyppien kanssa niin siitä tulee toinen miljoona.
Jos pelaat kaikki ryöstöt järjestyksessä (hardilla) samojen tyyppien kanssa niin, että kukaan ei kuole kertaakaan niin saat 10 miljoonaa.

Eli yhteensä 12 miljoonaa + kaikki se mitä ryöstöistä saa. Vieläkö joku valittaa "mistään ei saa rahaa" "kaikki on liian kallista" "rockstar haluaa vaan myydä rahakortteja". Saanko jo sanoa sen? Saanko? Ihan aikuisten oikeasti? Pleeeeeaase with sugar on top?

HAISTAKAA VALITTAJAT VITTU!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti