sunnuntai 23. elokuuta 2015

Olen rasisti...

There. I said it. Olen ihan helvetin paska ihminen ja rasisti sillä pari päivää sitten Petteri Urp...Orpo sanoi näin: "Maahanmuuttopolitiikkaan voi suhtautua kriittisesti tai voi olla niin sanotusti maahanmuuttajakriittinen. Esimerkiksi pakolaisten motiivien arvostelu on rasismia."

 Hmmm. Avataan silmät ihan vaan hetkeksi ja tutkitaan tätä maailmaa joka tässä tarkoittaa murobbs foorumin "kulttuurin rikastuminen" aihetta. Sieltä löytää kaikkea kivaa mitä "suomen suurin media" eli keltainen lehdistö ei kerro...miksiköhän.

Muutama päivä sitten Makedonialla meni kunnolla hermot maahan pyrkijöiden takia joten vedettiin ns. raja kiinni ja ammuttiin jopa kyynelkaasua jotta saatiin porukkaa kuriin.
Nyt tilanne on rauhoittunut ja tarjotaan jopa avustus paketteja suoraan naaman eteen kannettuna:


Mutta kas kummaa kun ei näytä kelpaavan. Eli siis hädissään lähdetään pakoon kamalia oloja ja hätä on kova, mutta jostain syystä ei sitten nuo kelpaa? Eli se on joko pakko päästä just sinne mihin halutaan ilman esteitä tai sitten ei mitään?
Mites se vanha sanonta menikään "don't bite the hand that feeds you".

No mitäs kuuluu Saksaan?
Vastaanottokeskuksessa mellakka: pakolaiset ajoivat takaa Koraanin repijää – 17 loukkaantui

"Vastaanottokeskuksen vartijat ja poliisi pelastivat afgaanimiehen. Tämän seurauksena vihainen väkijoukko purki kiukkuansa poliiseihin.
Noin 50 metallitangoin aseistautunutta ihmistä alkoi heittää poliisia kivillä."

No mites Unkarissa:

Myönnän, että en tiedä varmaksi onko tuo oikeasti tuore video, mutta tänään se on julkaistu. Tosin onko sillä väliä vaikka tuo olisi kaksi vuotta vanha sillä tuo näyttää minusta lähinnä mellakalta eikä siltä, että siinä olisi turvapaikasta kiitollisia ihmisiä.

No mitä meille sitten kerrotaan?
Syyriassa on kova hätä ja se on myös meidän ongelmamme sanoi herra Stubb. Okei se heille myönnettäköön, mutta voisiko herra Stubb valaista tätä pikku faktaa:

"Elokuun puoliväliin mennessä turvapaikkaa on hakenut 5 293 henkilöä, kun koko viime vuonna hakijoita oli 3 651. Eniten tulijoita oli saapunut Irakista (2027), Somaliasta (1097) ja Albaniasta (510)."

Syyria ei ole edes kolmen "parhaan" joukossa eli sieltä on tullut alle 500 turvapaikanhakijaa ja silti siitä rummutetaan mediassa jatkuvasti ja tuolla verukkeella tänne tulee vastaanottokeskuksia kuin sieniä sateella ja valtio maksaa kaiken. Samalla valitetaan kun talous on päin helvettiä ja esim eläkeläisten asumistuesta leikataan.
Kansahan on enimmäkseen tätä mielettömyyttä vastaan, mutta eihän se päättäjiä kiinnosta.
Juuri pari päivää sitten Sipilä sanoi näin "Sipilän mukaan suomalaisten on oivallettava, että tulijat todella pakenevat sotaa ja epävakaita oloja, eikä kyse ole elintasopakolaisista.".

Ilmeisesti juuri tuon todellisen hädän takia kuljetaan usean turvallisen maan läpi ja eksytään juuri suomeen. Esim Syyriasta voi suoraan mennä turkkiin. Se on siinä ihan vieressä u know eikä siellä ole sotaa.

Vai voisiko tällä olla jotain tekemistä sen kanssa, että "hirveässä hädässä olevia pakolaisia " tulee jopa ruotsista tänne. 
Turvapaikanhakija saa Suomessa eniten

"Suomesta turvapaikkaa hakeva kahden aikuisen ja kolmen 10-17-vuotiaan lapsen perhe saa kuukaudessa toimeentulotukea 1 277 euroa. Lisäksi perheen asuminen on ilmaista."
"Ruotsissa liki vastaavassa tilanteessa oleva perhe saa kuukaudessa 531 euroa, jos perhe maksaa itse ruokansa. Saksassa perhe saa vain ruoan ja majoituksen. Myös Italia ja Iso-Britannia antavat pelkän majoituksen ja ruoan"

Entä miltäs tämä kuulostaa:
Näin sanoo turvapaikkaosaston johtaja Esko Repo: "Me emme voi henkilön teoista huolimatta palauttaa häntä alueelle, jossa ammutaan ja kidutetaan. Terroriteon tai sotarikoksen tehneiltä evätään turvapaikka, mutta he saavat väliaikaisen oleskeluluvan, joka on pituudeltaan vuoden kerrallaan."

Se on hienoa, että Suomi tarjoaa myös terroristeille turvaa. Onneksi niille myönnetään vain vuoden "väliaikainen" oleskelulupa.

Ai niin. Kaiken tällaisen arvostelu on rasismia ja kaikki on hyvin kun tarpeeksi pienessä omassa kuplassaan elää. Vitun vittu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti