keskiviikko 5. elokuuta 2015

Pakko ostaa kun halvalla saa...

Tjoo aika hiljaista ollut tämän blogin suhteen viimeiset neljä kuukautta. Sellainen tunne, että aina pitäisi olla jotain oikeaakin sanottavaa joten jotain parin rivin raapustuksia ei kehtaa edes julkaista vaikka ei tätä kukaan edes lue.

Noh tehdään poikkeus ja laitetaan tällainen "mitä ostin" turhake.

Cdonissa taas 2 leffaa 14.95e tarjous ja oli tullut vielä sähköpostiin koodi jolla sai 10e pois jos osti 40 eurolla joten pakko se oli pari leffaa laittaa tulemaan.

Die Hard 5 - A Good Day to Die Hard (Blu-ray)
Mad Max Collection (Blu-ray) (3 disc)
Transformers: Age of Extinction (Blu-ray) (2 disc)
The Raid 2: Berandal (Blu-ray)
Nightcrawler (Blu-ray)
X-Men: Days of Future Past - Rogue Cut (Blu-ray) (2 disc)

Ainoastaan mad maxit noista olen nähnyt ja raidista, die hardista ja x-menista en ole nähnyt edes traileria. Kovin tuota uusinta die hardia ollaan haukuttu kuten transformersiakin, mutta uskon viihtyväni molempien parissa. Varsinkin "transut" on olleet hyvinkin viihdyttävää aivot narikkaan settiä.

Raid 2:sta sitten ollaankin kehuttu aika vuolaasti ja olihan se ykkönen ihan jees vaikka ei mielestäni niin kova pläjäys ollutkaan mitä monet sanoo. Varsinkin se viimeinen tappelu oli jo liian venytetty.
Nightcrawlerista olen nähnyt vain traikun ja ainakin sen perusteella vaikutti varsin kiintoisalta.

X-men tuli otettua siinä uskossa, että tuo on jatkoa (?) first classille joka oli minusta parempi mitä aikaisempi trilogia.
Hintaahan noille sitten lopulta tuli 5.8e / kpl. Kaikki varmasti ovat tuon arvoisia ja mad max trilogian ostamatta jättäminen tuolla hinnalla olisi jo suorastaan rikollista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti